Green day održali prvi koncert posle rehabilitacije pevača

Izvor: Blic, 18.Mar.2013, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Green day" održali prvi koncert posle rehabilitacije pevača

Grupa "Green day" održala je prvi ovogodišnji koncert nakon polugodišnje pauze frontmena Bilija Džoa Armstronga,a recezentni su saglasni da je pevač posle rehabilitacije delovao na bini bolji nego ikad. Bili Džo Armstrong

Nastup kojim se najavljuje ovogodišnja turneja „99 Revolutions“ održan je 15. marta u okviru prestižnog multimedijalnog festivala SWSX u Teksasu, koji okuplja umetnike iz celog sveta.

"Green Day" su tokom 130 minuta odsvirali čak 30 pesama, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << od kojih jednu uz pomoć odabranog fana iz publike.

Nastup je sadržao najveće hitove benda „Basket Case“, „American Idiot“, „Know Your Enemy“, „Oh Love“, „Boulevard of Broken Dreams“, „Welcome to Paradise“ ali i nekoliko obrada među koji ma su hitovi „Hihgway to Hell“ (AC/DC), „Sweet Child of Mine“ (Guns ’n’ Roses) i „Hey Jude“ (The Beatles).

"Green Day" će nastupiti 27. maja na Kalemegdanu i biće to njihov jedini i premijerni nastup na Balkanu u okviru velike turneje na kojoj promovišu trostruki album "¡Uno!, ¡Dos!, ¡Tré!", a imaće i podršku regionalnih bendova kao što su "Hladno pivo", "Superhiks" i "Atheist Rap".

Ulaznice za ovaj koncertni spektakl na Kalemegdanu, prodaju se širom Srbije i regiona u prodajnoj mreži Eventim, po cenama od 2.790 za P2 zonu, 3.390 za P1 i 3.990 dinara za Fan pit.

Povezane vesti: Pogledajte: Pevač benda Green day podivljao na nastupu, pa se prijavio na lečenje od zavisnosti Masimo Savić 6.jula na Kalemegdanu "Rundek kargo trio" nastupa na Kalemegdanu Rundek Kargo trio 15. juna na Kalemegdanu Lejdi Gaga zbog pretnji otkazala koncert u Indoneziji

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Svetski mediji: „Green Day bolji nego ikad!“

Izvor: Kontra magazin, 19.Mar.2013, 08:46

Svetski mediji su tokom prethodnom vikenda redom pohvalno pisali o prvom ovogodišnjem koncertu grupe Green Day, ujedno i prvom nakon polugodišnje pauze frontmena Bilija Džoa Armstronga. Nastup kojim se najavljuje ovogodišnja turneja „99 Revolutions“ održan je 15. marta u okviru prestižnog multimedijalnog...

Nastavak na Kontra magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.