Goca Tržan postala diplomirani inženjer?

Izvor: Kurir, 29.Maj.2013, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goca Tržan postala diplomirani inženjer?

Pevačica je na svom Tviter nalogu, u opisu posla napisala da je diplomirani inženjer šoubiznisa

Goca je naime ispod svog imena na Tviter profilu napisala i da je „diplomirani inženjer šoubiznisa“ uz dodata dva smajlija.

Da li je bivša Tapovka zaista ovih dana diplomirala na ovakvom smeru za koji nismo ni znali da postoji ili je u pitanju još jedna Gocina šala, ne znamo, ali nema sumnje da ako neko zaslužuje titulu da se razume u šoubiz onda je to upravo Goca Tržan.
Pogledaj vesti o: Goca Tržan

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Ona je pevačica sa diplomom: Goca Tržan, diplomirani inženjer šoubiznisa!

Izvor: Svet, 29.Maj.2013

Poznata kao osoba na estradi koja nema dlake na jeziku Goca Tržan uvek kaže ono što misli o raznim pojavama u našem društvu. Zato mnogi sa pažnjom prate njene tvitove jer većina od njih ima neko skriveno značenje. Najnoviji Gocin tvit kaže da je gospođa Tržan postala diplomirani inženjer...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.