Izvor: B92, 21.Dec.2000, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GRADIMIR NALIC O PRIVATNIM ZATVORIMA

Informcija o postojanju privatnih zatvora u Srbiji pomenuta je i na javnoj sednici Odbora za oslobadjanje Ivana Stambolica. Govoreci o sudbini bivseg predsednika Srbije, advokat Gradimir Nalic, je pomenuo privatne zatvore, rekavsi:

"Ivan Stambolic za mene nije nestalo lice, vec oteto lice. Pretpostavljam da se informacija koju smo danas culi od sudije Todorovica o postojanju odredjenih zatvora koji se drze kao privatni zatvori, nece izgubiti u talasima kriminala koji nas je zapljuskivao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << do izbora - cini mi se kao da su zeleli da pozavrsavaju nekakve poslove". Nalic je rekao da se nada da ce u ispitivanju ove price imati i savezni ministar unutrasnjih poslova g. Zivkovic, prenosi B92.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.