GRADIMIR NALIC O PRIVATNIM ZATVORIMA

Izvor: B92

Četvrtak, 21.12.2000.

20:21

Default images
Informcija o postojanju privatnih zatvora u Srbiji pomenuta je i na javnoj sednici Odbora za oslobadjanje Ivana Stambolica. Govoreci o sudbini bivseg predsednika Srbije, advokat Gradimir Nalic, je pomenuo privatne zatvore, rekavsi:

"Ivan Stambolic za mene nije nestalo lice, vec oteto lice. Pretpostavljam da se informacija koju smo danas culi od sudije Todorovica o postojanju odredjenih zatvora koji se drze kao privatni zatvori, nece izgubiti u talasima kriminala koji nas je zapljuskivao do izbora - cini mi se kao da su zeleli da pozavrsavaju nekakve poslove". Nalic je rekao da se nada da ce u ispitivanju ove price imati i savezni ministar unutrasnjih poslova g. Zivkovic, prenosi B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: