Favoriti Arsa  i Jovana

Izvor: Blic, 30.Dec.2009, 06:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Favoriti Arsa i Jovana

Poslednji je dan trećeg serijala „Velikog brata”. Večeras će biti izabran pobednik, a u vazduhu lebdi pitanje - ko će to biti? Ovo je svakako jedna od najneizvesnijih sezona, te ne možemo sa sigurnošću da tvrdimo ko je taj jedan koji se izdvojio i zaslužio 100.000 evra, a prema „Blicovoj” anketi najviše šanse za pobedu imaju Jovana i Vladimir.

Za Jovanu je glasalo 24 odsto anketiranih čitalaca, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dok je za Vladimira 23 odsto. Izbačeni stanari nikako ne mogu da se slože u proceni ko će biti pobednik.

- Navijam za Đoleta i Karla zato što sam sa njima ostvario najbolji kontakt u kući. Bili su dobri prema meni i smatram da su najiskreniji. Danica je takođe super osoba - kaže Nikola Dančević, dok potpuno drugačije mišljenje ima medicinska sestra Mirjana.

- Navijaću da pobedi Vladimir, sa njim sam u kući provela najviše vremena. Od žena za Danicu. Ipak, koliko ja čujem, najveći favorit je Manuel - smatra mlada Užičanka.

Tanja misli da bi najbolje bilo da pobedi Manuel.

Ko pobeđuje?

Jovana 24% (683 glasa)

Vladimir 23% (665)

Karlo 17% (482)

Đorđe 15% (303)

Radiša 12% (343)

Enis 5% (144)

Manuel 3% (94)

Danica 1% (47)

*izvor: www.blic.rs

- Manuel je najiskreniji. Dobrica je i mislim da je najmanje trčao za tim parama. Od žena mi je favorit Jovana, zato što je od početka držala šou. Mislim da njih dvoje imaju velike šanse - iskrena je Tanja koja navija i za Enisa. Sestre Violeta i Kristina Raleva misle da je potpuno neizvesno ko će biti pobednik, ali zato imaju svoje favorite.

- Viki navija za Karla, a meni su favoriti on, Manuel i Jovana. Ipak, mislim da Enis ima najviše šanse da pobedi zato što se glasovi u Srbiji rasipaju na više ljudi, a u Bosni navijaju samo za njega - ističe Kristina.

Danica i Radiša izbačeni

U sredu za nagradu od 100.000 evra boriće se Enis, Arsa, Karlo, Jovana, Đorđe i Manuel! Danica i Radiša se sinoć oprostili od kuće. Veliki Brat priredio je ukućanima „zvrčku" u vidu obrnutog izbacivanja. Mislili su da će njih petoro večeras napustiti kuću, dok će dvoje ostati, ali zapravo šestoro „izbačenih" nije otišlo na intervju sa Marijanom, već u sobu sa natpisom „Čestitamo finalisti"!

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ko će biti pobednik VB?

Izvor: Svet, 30.Dec.2009

Poslednji je dan trećeg serijala „Velikog brata”. Večeras će biti izabran pobednik..

Nastavak na Svet...

Finale VB: Vladimir pobednik!

Izvor: Vesti-online.com, 31.Dec.2009, 01:10

Pobednik trećeg serijala ’’Velikog brata’’ i osvajač nagrade od 100.000 evra je Vladimir, dok je Enisu pripalo drugo mesto...Pobednik Vladimir Arsić ''Arsa'' i Enis, drugi finalista, obojica su se zahvalili publici koja je došla da im pruži podršku, ali i ljudima koji su glasali za njih...Pre...

Nastavak na Vesti-online.com...

Veliki Brat: Pobedio Vladimir

Izvor: SrbijaNet.rs, 31.Dec.2009

Pobednik trećeg serijala Velikog Brata je Vladimir Arsić, koji će kofer sa 100.000 evra odneti u Užice. Finalna borba vodila se između njega i Enisa, momka iz Živinica. Napetost je prekinuta nekoliko minuta oko ponoći, kada je voditeljka Marijana Mićić proglasila da

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Pobednik treće sezone rijalitija Veliki Brat je Vladimir Arsić iz Užica!

Izvor: Cafe.ba, 31.Dec.2009

Druženju, ljubavima i svađama je kraj! Nakon tri meseca završen je treći serijal Velikog Brata iz kojeg je kao pobednik sa čekom od 100.000 evra izašao Vladimir Arsić Arsa!

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.