Era: Stanija ne voli ništa što je srpsko

Izvor: Blic, 18.Jul.2013, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Era: Stanija ne voli ništa što je srpsko

Era Ojdanić je večeras u emisiji "Narod pita" optužio da Stanija ne voli ništa što je srpsko, na šta je Vendi burno reagovala, nakon toga je nastala žustra svađa u studiju.

- Stanija ne voli ništa što je sveto i srpsko. Čim krenu narodnjaci on odmah ode. Ova Srbija je svakom raširila ruke i privila - rekao je Era dodavši da ona mora da zna pesmu "Igrale se delije nasred zemlje Srbije".

U starletinu odbranu stala je Vendi napadajući Eru da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << srpstvo ne brani šajkačom i ksrtom na lančiću.

- Matica Srbija mora da primi sve ljude. Ona nije naučila da sluša tu muziku. Kako se brani srpstvo, ako ne znamo koju slavu slavimo - branila je Vendi Staniju.

Gledaoci koji su se javljali osuđivali su Eru zbog njegovih stavova.

- Vi ste branili Memu rekavši da njega treba mnogo više da žale nego Staniju, a taj isti Memo je rekao Akiju da će mu se napiti krvi - rekla je jedna gledateljka.

U toku emsije bivša farmerka Vendi je rekla da je Ekremova žena Igbala zabranila da ona uđe na "Farmu".

- Igbala jeste zahtevala od Željka Mitrovića da ne uđem u ovu sezonu „Farme”, ali ja sam s druge strane bila angažovana od strane konkurentske produkcije da učestvujem u drugom rijalitiju, tako da sam samo mogla da uđem na jedno veče - rekla je Vendi.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Vendi Farma

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Era: Stanija ne voli ništa što je srpsko

Izvor: Dzungla.org, 18.Jul.2013

Era Ojdanić je večeras u emisiji „Narod pita“ optužio da Stanija ne voli ništa što je srpsko, na šta je Vendi burno reagovala, nakon toga je nastala žustra svađa u studiju.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Vendi objasnila Eri: Ne brani se srpstvo šajkačom!

Izvor: Svet, 19.Jul.2013, 01:22

Vesna Vukelić Vendi i Era Ojdanić žestoko su se suprostavili zbog Stanije Dobrojević zbog toga kako se predstavlja srpstvo. U večerašnjoj emisiji “Narod pita” gledaoci su se javljali i zamerili Eri što je napao Staniju da nije prava Srpkinja jer ne sluša srpske pesme. Vendi je stala u odbranu...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.