Egzit spremio binu samo za rokere

Izvor: Blic, 19.Jun.2013, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Egzit spremio binu samo za rokere

Festival “Egzit” će ove godine predstaviti novu binu pod nazivom “Riffs & Beats”, na kojoj će biti zastupljeni žanrovi prvenstveno vezani za gitarski zvuk. „Moonspel“: Portugalski blek metal bend nastupa na Petrovaradinu 14. jula.

Zvezde na ovom stejdžu svakako će biti portugalski blek metal sastav “Moonspell”, koji je već nastupao na Petrovaradinskoj tvrđavi.

U karijeri dužoj od dve decenije od teškog blek metal andergraund pokreta stvorili pravu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << armiju fanova i pronašli svoj put i u komercijalnim krugovima. Ovaj bend će uz Nika Kejva i „Prong“ 14. jula na tvrđavi definitivno zadovoljiti potrebe brojnih fanova gitarske muzike.

Takođe, publika će na ovom stejdžu moći da vidi nastup legendarnog britanskog pank benda “Cockney Rejects”. Pesma “Oi, Oi, Oi” sa njihovog drugog albuma, zaslužna je što je strit pank muzika nazvana jednostavno - oi.

Od domaćih i regionalnih bendova publika će moći da uživa u nastupima sastava “Lollobrigida”, “Bjesovi”, DLM, “Brkovi”, “Piknik”, “Pero Defformero”, “Kill Kenny”, “Hex”, “Vox Populi”, “Hype”, “E-Play”, “The Way Of Purity”, “Bombarder”, “Kolaps”, “Iskaz”, “Feud”, i “Čovek Bez Sluha”.

Pored njih, predstaviće se i bendovi koji su odabrani na egzitovom konkursu, a to su: “Against The Odds”, “Infernal Tenebra”, “Punished”, “Bomber”, “Deeper Down”, “Enjoy Sarma”, “Dark Sky”, “Tetrapank”, a sve će biti upotpunjeno specijalnim mračnim “Vilindar Tribal Bellydance” performansom. Organizatori će uskoro objaviti sve bine koje će biti akivne na festivalu.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Riffs & Beats: Nova bina na Exit festivalu za sve ljubitelje gitarskog zvuka!

Izvor: SvetGitara.com, 19.Jun.2013

Nova bina pod nazivom Riffs & Beats, nudi program u kojem mogu da se pronađu svi oni koji vole rifove i bitove sa stavom. Žanrovi vezani za gitarski zvuk od panka, preko žestokog roka, elektro bitova, pa sve do teškog metala naći će se u bogatom spektru nove bine.

Nastavak na SvetGitara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.