Dok se neke skidaju u spotovima, ona visi s plafona

Izvor: Vesti-online.com, 24.Okt.2014, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dok se neke skidaju u spotovima, ona visi s plafona

Novi spot Severine i Saše Matića za baladu "More tuge" ugledaće svetlost dana u petak, 24. oktobar, a pevačica je premijerno otkrila na svom Fejsbuk profilu jedan detalj spota.

Raskošna haljina i neobičan "scenario" za duet sa Sašom Matićem: Severina

 

Pored toga što će spot obilovati emotivnim scenama, pevačica će u pojedinim kadrovima visiti sa lustera u božanstvenoj crvenoj haljini.

 

Seve je uvek inovativna i drugačija, što će opet sa novim duet i pokazati.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

SEVERINA PONOVO IZNENAĐUJE: Pogledajte spot za duet sa Sašom Matićem

Izvor: Kurir, 24.Okt.2014

Snimanje spota je za mene bilo prelepo iskustvo. Osećala sam se kao u filmu Miris žene, rekla je Severina..Severina Vučković i Saša Matić snimili su spot za duetsku pesmu "More tuge"...Saša u spotu pleše valcer, a Severina u izazovnoj haljini igra sa njim...Pevačica je svog kolegu učila da...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.