Izvor: Beta, 22.Jul.2013, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delta uplatila jemstvo za Miškovića

BEOGRAD, 22. jula 2013. (Beta) - Delta holding je saopštio da je u ponedeljak pre podne uplaćeno jemstvo za puštanje predsednika te kompanje Miroslava Miškovića iz pritvora, u visini od 12 miliona evra u dinarskoj protivrednosti.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Plaćeno 12 miliona evra jemstva za Miškovića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jul.2013

Delta holding je saopštio da je danas pre podne uplaćeno jemstvo za puštanje predsednika te kompanije Miroslava Miškovića iz pritvora, u visini od 12 miliona evra u dinarskoj protivvrednosti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Mišković pred sudijom u 11 sati

Izvor: Politika, 22.Jul.2013

Vlasnik „Delta holdinga” biće pušten iz pritvora u kojem se nalazi od 12. decembra nakon što sudiji Siniši Petroviću da obećanje da se neće kriti i bez odobrenja suda napustiti boravište ..Miroslav Mišković, predsednik kompanije „Delta holding” nije pušten iz Okružnog zatvora jer...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.