„Dečak glista“ zabio devojci nož u leđa

Izvor: Blic, 24.Jun.2014, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Dečak glista“ zabio devojci nož u leđa

Trinaestogodišnji dečak P.V, koji iza sebe ima oko 150 krivičnih dela krađe, ubo je nožem J.M. (18) iz Leskovca, a povrede su okarakterisane kao lakše, potvrđeno je „Blicu“ u leskovačkoj policiji. Devojks je pretrpela lakše povrede

Maloletnik, koga su leskovački trgovci nazvali „dečak glista“, ubo je devojku 19. juna oko ponoći u Ulici Nikole Skobaljića, u prolazu između zgrada Lamele.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
„Videla sam dečaka s kojim sam se mimoišla, a potom čula da me neko prati. U momentu kada sam se okrenula sevnuo je nož i osetila sam jak bol oko bubrega“, priča za ova Leskovčanka.

Ubodna rana od tri centimetra sanirana je u Službi urgentnog centra Opšte bolnice u Leskovcu, a policija je nešto kasnije pronašla dečaka.

Mesto gde je maloletnik napao devojku

„Sa maloletnom osobom je obavljen razgovor u prisustvu predstavnika Centra za socijalni rad, kojima je kasnije predata“, kaže Boban Zdravković, portparol leskovačke policije.

P. V. je poznat po tome što se provlači kroz najuzanije otvore i pljačka prodavnice, frizernice, markete, kioske i mesare. Ovo je prvi slučaj da je nekoga i fizički napao. On je pred zakonom krivično neodgovoran do 14 godina.

Pročitajte još "Dečak glista" uhvaćen s plenom od 70.000 Nemoćni protiv dečaka kradljivca: Kao glista se provlači kroz uzane otvore i odnosi pazar i robu

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

„Dečak glista“ zabio devojci nož u leđa

Izvor: juGmedia, 24.Jun.2014

LESKOVAC – Trinaestogodišnji dečak P.V., koji iza sebe ima oko 150 krivičnih dela krađe, ubo je nožem J.M. (18) iz Leskovca, potvrđeno je Jugmedii. Maloletnik, koga su leskovački trgovci nazvali „dečak glista“, ubo je devojku 19. juna oko ponoći u Ulici Nikole Skobaljića, u prolazu između...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.