DRAMA KOD VLADIČINOG HANA: Autobus s vojskom sleteo s puta, ima povređenih! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 23.Feb.2017, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA KOD VLADIČINOG HANA: Autobus s vojskom sleteo s puta, ima povređenih! (FOTO)

Autobus koji je prevozio 40 pripadnika 4. brigade Kopnene vojske na relaciji Niš - Vranje, sleteo je s puta jutros oko 6.20 časova kod Vladičinog Hana, iz za sada nepoznatih razloga.

U jutrošnjoj nesreći kod Vladičinog Hana, kada je autobus s vojnicima iz zasada nepoznatih razloga sleteo s puta, povređeno je 14 osoba, od kojih jedna teže, a niko nije životno ugrožen, objavilo je Ministarstvo odbrane.

Na lice mesta ubrzo su stigla vozila hitne pomoći, MUP-a >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << i Vojne policije.

Iako je ranije saopšteno da je u autobusu bilo 40 vojnika, ministarstvo navodi da je naknadno utvrđeno da je bilo 28 pripadnika Vojske Srbije koji su se prevozili na posao, na relaciji Niš-Vranje.

U pitanju su pripadnici 4. brigade Kopnene vojske.

Od ukupno 14 lica koja su zadržana na pregledima u Zdravstvenom centru Vranje, jedno lice je sa težim povredama glave, navodi se u saopštenju.

O saobraćajnoj nesreći je obavešten nadležni tužilac, a uviđaj vrše saobraćajna policija MUP-a Srbije i Vojna policija.

Prethodno je saopšteno da je autobus vlasništvo firme Kavim - Jedinstvo iz Vranja i da su ga pripadnici 4. brigade Kopnene vojske privatno su zakupili radi svakodnevnog prevoženja na posao na relaciji Niš-Vranje- Niš.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Autobus sa 40 pripadnika vojske sleteo sa puta kod Vladičinog Hana

Izvor: Radio 021, 23.Feb.2017

Trinaest osoba povređeno je nakon što je autobus koji je prevozio 40 pripadnika Četvrte brigade Kopnene vojske na relaciji Niš-Vranje, oko 6 časova sleteo s puta kod Vladičinog Hana...Jedna osoba zadobila je teže povrede glave...Još nije poznat uzrok nezgode...Autobus je vlasništvo firme Kavim...

Nastavak na Radio 021...

Autobus s vojskom sletio s puta, više lica povrijeđeno

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Feb.2017

BEOGRAD - Autobus koji je prevozio 40 pripadnika Četvrte brigade Kopnene vojske jutros je sletio sa puta kod Vladičnig Hana, a prema prvim informacijama, više lice je povrijeđeno, saopštilo je Ministarstvo odbrane Srbije...Iz Ministarstva navode da jedno lice ima teže povrede glave...Saobraćajna...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.