DOZIVAO SESTRU, PAO S PROZORA

Izvor: Kurir, 20.Jan.2011, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOZIVAO SESTRU, PAO S PROZORA

Milan T. (17) pozvao sestru Milicu (17), izgubio ravnotežu i pao s drugog sprata. Zbrinut u bolnici s višestrukim prelomima, ali je za sada stabilno

VRANJE - Dozivao sestru bliznakinju i pao s prozora!

Naočigled drugova u sobi, Milan T. (17) iz Slavujevca kod Preševa, stanar vranjskog Doma učenika, inače učenik Ekonomske škole u Vranju, prekjuče po podne je pokušao da s drugog sprata >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << dozove sestru bliznakinju Milicu s trećeg i pao.

- To je bila uobičajena komunikacija brata i sestre, inače blizanaca. Milan se zbog prehlade osećao loše, pa je preko prozora hteo da pozove sestru Milicu. Kao i uvek, seo je na prozor, nagnuo se malo napolje i dozivao. Zatim se u jednom trenutku još više nagnuo i kad je hteo još jednom da pozove sestru, ruka mu se okliznula i pao je - pričaju Milanovi drugovi.

Po rečima Ljubiše Anđuševića, direktora Doma učenika, koji je odmah otišao da poseti dečaka, sva je sreća što je dečak pao na nadstrešnicu od lima. To mu je spaslo život.

- Zbog bezbednosti učenika, imamo sigurnosne kamere, koje su zabeležile i pad dečaka. Tačno se vidi kako doziva sestru i pada, i kako dečaci iz prizemlja odmah prilaze da mu pomognu - kaže Anđušević.

Načelnik hirurgije vranjske bolnice dr Momčilo Stošić rekao je da je Milan T. zbrinut na odeljenju hirurgije, da ima povrede grudnog koša, glave i drugih delova tela i da se njegov stanje redovno prati. Za sada je zdravstveno stanje dečaka stabilno.

(A. D.)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Učenik pao sa trećeg sprata Doma učenika u Vranju

Izvor: JužneVesti.com, 20.Jan.2011

Stanar Doma čenika u Vranju maloletni T.M. (17) iz sela Slavujevac pao je sa trećeg sprata Doma učenika u Vranju i preživeo.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.