DA SE NAJEŽIŠ: Radenkovi drugovi poslali poslednje poruke preminulom dečaku, njihovi crteži slamaju srca (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 13.Okt.2016, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA SE NAJEŽIŠ: Radenkovi drugovi poslali poslednje poruke preminulom dečaku, njihovi crteži slamaju srca (FOTO)

Na Fejsbuku su se pojavile potresne fotografije školskih drugara malog Radenka iz Loznice na kojima su, između ostalog, i crteži sa porukama. Sam ispraćaj mladog, nedužnog bića "na večni počinak" je dovoljno tužan, ali kada budete videli crteže Radenkovih vršnjaka, slediće vam se krv u žilama.

Inače, malog Radenka Nikodinovića sahranili su juče na lokalnom groblju u Kozjaku. Sahrani je prisustvovalo više od 1.000 ljudi.

Deca su na crtežima pisala potresne >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << oproštajne poruke, zbog kojih su mnogi zanemeli.

Takođe, uz poruke su ostavljali i nacrtana srca kao simbol drugarstva i ljubavi prema preminulomRadenku.

Ova tragedija je pogodila čitavu Srbiju, ali bol i patnja najbližih je najveća i neopisiva.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

PORUKE KOJE SLAMAJU SRCE: Drugari malog Radenka (8) ostavili crteže na grobu

Izvor: Kurir, 13.Okt.2016

...Njegovi drugari napisali su potresne poruke, ostavili crteže, koje su spustili na grob malog dečaka Uz poruke su uglavnom ostavljali crtali srca..Na dan sahrane u Loznici i okolini su osvanuli bilbordi sa njegovim likom, uz poruku "Ne možemo da zaboravimo Anđeli ne umiru"..Podsetimo, Radenko...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.