Britanija: Eksplozija na svadbi, dvoje mrtvih

Izvor: Mondo, 01.Sep.2014, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanija: Eksplozija na svadbi, dvoje mrtvih

U okrugu Kambrija na severozapadu Engleske poginule su dve osobe kad su tokom svadbene svečanosti eksplodirala pirotehnička sredstva koja je trebalo da budu upotrebljena za vatromet.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Do nesreće je došlo nedugo pošto je u raskošnom domu mladenaca, vlasnika kompanije za osiguranje DŽona Simpsona(61) i Nikol Rotvel(44), održano svečano fotografisanje budućih supružnika i gostiju, preneli su večeras britanski mediji.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />Do eksplozije u skladištu u kojem su se nalazila pirotehnička sredstva je došlo juče, nešto iza 15,15 sati po lokalnom vremenu, što je izazvalo paniku kod oko 70 gostiju na raskošnoj svadbi održanoj u mestu Ekleridž u okrugu Kambrija.

Na mesto eksplozije su brzo stigli vatrogasci, koji su među ostacima zapaljene šupe i automobila, koji se nalazio u blizini, pronašli tela dve žrtve, muškarca i žene.

Žrtve, za koje se veruje da su tehničari za pirotehnička sredstva iz obližnjeg grada Kendal, još nisu zvanično identifikovane. Pošto su tela u požaru izgorela do neprepoznatljivosti, policija pretpostavlja da bi identifikacija mogla da potraje nekoliko dana.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.