Brenerom otapali oluk, pa zapalili zgradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Feb.2012, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brenerom otapali oluk, pa zapalili zgradu

NOVI SAD -

U stambenoj zgradi u ulici Petra Drapšina 32 danas nešto posle 13 časova izbio je požar. Izgoreo je tavanski prostor zgrade, a požar se nije proširio na stanove.

Šest vozila vatrogasne brigade Novi Sad izašlo je na teren, deo stanara je evakuisan i požar je ugašen oko 15 i trideset.

Kako RTV nezvanično saznaje do požara je došlo kada je jedan od stanara pokušao da otčeši oluk u kojem su se nalazile tri flaše pune opušaka, pa voda od otapanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << snega nije oticala.

Za otčepljavanje stanari su koristili gasni brener što je i izazvalo požar. Detalji o uzrocima požara kao i materijalnoj šteti znaće se nakon uviđaja.

Povređenih nije bilo.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pokušali da odlede oluk, pa zapalili zgradu

Izvor: Mondo, 15.Feb.2012

Grupa građana izazvala je danas požar na jednoj zgradi u širem centru Novog Sada jer su brenerom pokušavali da odlede zaleđeni oluk, a na sreću nije bilo povređenih.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.