Bojana Bobar i Strahinja Lazarević autori najboljeg projekta

Izvor: Blic, 02.Jul.2014, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojana Bobar i Strahinja Lazarević autori najboljeg projekta

Inteza banka proglasila je pobednike trećeg po redu studentskog konkursa “Dokaži se 100%”, takmičenja na izradi projekta iz oblasti upravljanja zadovoljstvom klijenata, koji realizuje u saradnji sa matičnom Inteza Sanpaolo grupacijom.

Bojana Bobar, studentkinja Prirodno-matematičkog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu i Strahinja Lazarević, student Ekonomskog fakulteta u Subotici Univeziteta u Novom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Sadu, autori su najboljeg projekta po mišljenju stručne komisije, a glavni kriterijumi o kojima se komisija rukovodila bili su inovativnost i mogućnost implementacije projekata.

Pobednički tim predstavljaće Srbiju na finalnom takmičenju Divizije internacionalnih banaka članica Inteza Sanpaolo grupe koje se održava u Italiji. Za najuspešnije takmičare na međunarodnom nivou banka Inteza Sanpaolo obezbedila je stručnu praksu u centrali ove međunarodne bankarske grupacije ili stipendiju od 1.500 evra. Takođe, Inteza banka nagradila je pobednike konkursa u Srbiji stipendijom od 1.000 evra po članu tima i plaćenim tromesečnim usavršavanjem u banci.

12 finalista

Ovogodišnji konkurs “Dokaži se 100%”, raspisan je krajem februara. Sektor za ljudske resure i Služba za upravljanje zadovoljstvom klijenata izabrali su 12 finalista za rad na projektima. Učesnici konkursa nadmetali su se u izradi najboljeg programa lojalnosti i bili su podeljeni u šest takmičarskih timova.

Drugo mesto osvojio je projekat Rade Mašić, studentkinje poslovnih studija Univerziteta Singidunum i Živana Marinkovića, studenta Ekonomskog fakulteta iz Subotice.

Draginja Đurić, predsednik Izvršnog odbora Inteza banke, istakla je da “trud, rad i znanje mogu da nas odvedu u budućnost”.

- Ovde smo zajedno da promovišemo znanje, da damo nadu i viziju mladima, da svoje znanje implementiraju u praksi - poručila je Đurić.

Da Univerzitet podržava ovu akciju Inteze, potvrdio je i dr Vladimir Bumbaširević, rektor Univerziteta u Beogradu.

- Ova akcija je značajna za razvoj i primenu znanja koje su studenti stekli tokom školovanja - rekao je Bumbaširević.

Lorans Aliko, direktor Odeljenja za upravljanje zadovoljstvom klijenata u Diviziji internacionalnih banaka članica Inteza Sanpaolo Grupe, ukazala je da tokom konkursa se sretala sa mladim ljudima u Rusiji, Hrvatskoj, Egiptu i Albaniji, koji moraju da se bore sa problemima tokom takmičenja, ali da se na ovaj način dobijaju sveže ideje.

- Ono što odlikuje studente Srbije, ali i zaposlene u Intezi jeste strast prema poslu kojim se bave - rekla je Aliko.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odabran najbolji studentski program lojalnosti

Izvor: B&F Online, 02.Jul.2014

Banca Intesa proglasila je pobednike trećeg po redu studentskog konkursa „Dokaži se 100%!“, takmičenja u izradi projekata iz oblasti upravljanja zadovoljstvom klijenata, koji realizuje u saradnji sa matičnom Intesa Sanpaolo grupacijom. Bojana Bobar, studentkinja Prirodno-matematičkog fakulteta...

Nastavak na B&F Online...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.