Blic vas pita: Ko će prvi napustiti kuću Velikog brata?

Izvor: Blic, 01.Apr.2013, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Blic" vas pita: Ko će prvi napustiti kuću "Velikog brata"?

Za prvo izbacivanje iz kuće "Velikog brata" koje je na programu večeras, nominovani su svi članovi Vlade, a ukućani uveliko spekulišu ko bi mogao da napusti šou. Aneta je izjavila da bi rado izbacila Sindi, a "Blic" vas pita za čiji odlazak vi navijate.

Nekoliko ukućana koji su se upravo okupili kako bi doručkovali, komentarišu ko večeras ima najveće šanse da ode kući.

- Ja bih volela da Sindi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ispadne - rekla je Aneta, koja se posvađala sa "Modelsicom".

Žarko smatra da Sindi nema šanse da ispadne, jer "produkcija želi da zadrži zgodne devojke u kući". Neko od ukućana je prokomentarisao:

- Možda će nam dovesti neku drugu ribu umesto nje.

Boban je na to reagovao rečima:

- Jao, pa to bi nas pokopalo!

Prvo izbacivanje je na programu večeras od 21.30.

Anketa

Ko večeras napušta kuću "Velikog brata"?

Aneta

Boban

Vesna

Željko i Žarko

Sindi

Slavko

Petrući

Maja Volk

Dragutin

Nevena

snimam...

radim...

Glasaj

Glasaj Rezultat

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Veliki brat" uživo: Izbacivanje

Izvor: Blic, 01.Apr.2013

Jedan ukućanin će večeras napustiti kuću "Velikog brata", a ko će to biti, saznaćemo uskoro. Za prvo izbacivanje u ovoj sezoni nominovani su svi članovi VB Vlade...21:36 - Soraja i Milić izlaze iz tajne sobe..Soraja uskoro ulazi u glavni deo kuće..Anketa "Blica" je pokazala da najviše šansi...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.