Beko pušten na kućno lečenje

Izvor: B92, 22.Nov.2014, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beko pušten na kućno lečenje

Beograd -- Biznismen Milan Beko pušten je danas na kućno lečenje i kako je Tanjugu rekao zamenik direktora Urgentnog centra Dragan Jovanović, on je u dobrom stanju.

"On je stabilno i zato je i pušten na dalje kućno lečenje", kazao je Jovanović.

Beko je ranjen u stomak i grudi ispred svoje kuće na Senjaku prošle nedelje, 14. novembra, kada je na njega iz vatrenog oružja pucao nepoznati napadač.

Policija je ispred Bekove kuće pronašla četiri čaure i jedno zrno.

Istraga o napadu je u toku.
Pogledaj vesti o: Milan Beko

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beko pušten na kućno lečenje

Izvor: 24sata, 22.Nov.2014

Srpski biznismen Milan Beko, koga su nedavno ranili nepoznati napadači, pušten je iz bolnice na kućno lečenje...Zamenik direktora Urgentnog centra Dušan Jovanović potvrdio je za RTS da je Beko otpušten iz ove zdravstvene ustanove...Beko je u dobrom opštem zdravstvenom stanju i preporučena mu...

Nastavak na 24sata...

Beko pušten na kućno lečenje

Izvor: Politika, 22.Nov.2014

BEOGRAD – Biznismen Milan Beko pušten je danas na kućno lečenje i kako je Tanjugu rekao zamenik direktora Urgentnog centra Dragan Jovanović, on je u dobrom stanju...„On je stabilno i zato je i pušten na dalje kućno lečenje”, kazao je Jovanović...Beko je ranjen u stomak i grudi ispred svoje...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.