Bačena bomba u Studentskom centru »Nikola Tesla« u Banjaluci

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Avg.2014, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bačena bomba u Studentskom centru »Nikola Tesla« u Banjaluci

BANJALUKA - Nepoznato lice bacilo je jutros bombu u kiosk u dvorištu Studentskog doma "Nikola Tesla" u Banjaluci, ali povrijeđenih nije bilo, kazali su u CJB Banjaluka.

Kako javlja novinar  "Nezavisnih" sa lica mjesta  bomba je bačena  oko tri  časa ujutro i to u dvorište centra između dva paviljona, na prostoru ispred kafića ”Šestica”.

Na kiosku, koji je privatno vlasništvo, pričinjena je materijalna šteta koja iznosi oko 15.000 KM.

O svemu je >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka.

Na licu mjesta pronađeni su i izuzeti tragovi na kojima će biti obavljena kriminalističko-tehnička obrada i po potrebi vještačenje.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bombom na kiosk u krugu Studentskog centra (Video)

Izvor: BanjalukaLive.com, 14.Avg.2014

Policija traga za dvojicom mladića koji se sumnjiče da su aktivirali eksplozivnu napravu u krugu Studentskog centra "Nikola Tesla" u Banjaluci, na kiosk koji je privatno vlasništvo i nalazi se na samo dva metra udaljenosti od studentske čitaonice. Policija još nije uhapsila osumnjičene, koji su...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Banjaluka: Bomba u Studentskom centru

Izvor: Studio B, 14.Avg.2014

U Studentskom centru "Nikola Tesla" u Banjaluci jutros je eksplodirala bomba, a prema prvim informacijama niko nije povređen, preneo je RTRS...Jedno lice je bacilo bombu u dvorište Centra između dva paviljona, ispred kafića "Šestica"...Na kiosku, koji je privatno vlasništvo, pričinjena je  materijalna...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.