BUĐAV SIR, TUNJEVINA, PAŠTETE, SALAME… Evo šta je TAČNO krao BIVŠI MUŽ GOCE TRŽAN!

Izvor: Telegraf.rs, 30.Jul.2016, 09:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BUĐAV SIR, TUNJEVINA, PAŠTETE, SALAME… Evo šta je TAČNO krao BIVŠI MUŽ GOCE TRŽAN!

Ivan Marinković, bivši muž Goce Tržan i učesnik mnogih rijalitija, uhapšen je u Pančevu zbog sumnje da je sa trojicom mladića krao hranu iz pančevačkih prodavnica. 

- Naš objekat opljačkao je najmanje dva puta, ali se ne bismo iznenadili da nam sigurnosne kamere otkriju da je i ranije dolazio s istom ekipom. Mislili smo da ih je trojica, ali smo tog dana shvatili da imaju i četvrtog saučesnika. Raspodelili >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << su se po rafoima i trpali u džepove, torbe i rančeve sve što im je došlo pod ruku - rekla je za beogradske medije poslovođa opljačkane radnje.

Ona ih je i zadržala na vratima sve dok nije došla policija, koja ih je uhapsila.

Foto: Pink Reality

- Nije mi bilo svejedno, ali sam bila rešena da njihovom bezobrazluku stanem nakraj. Na kasi sam im prišla i rekla da ne mogu da izađu iz prodavnice dok ne plate svu robu koju su uzeli. Raspravu je prekinula policija koja je ubrzo došla, pretresla ih i pronašla čokolade, paštete, kreme, dezodoranse, tunjevine... Ma sve na šta su naišli pokušali su da ukradu - rekla je poslovođa koja je shvatila da je i druga prodavnica istog lanca bila na meti Marinkovića i njegove bande.

- Buđav sir, tunjevina, čokolade... Uglavnom je to krao, koliko smo uspeli da vidimo na kamerama. Ustanovili smo da je još početkom meseca bio u našem marketu, a radnici koji su ga prepoznali sa televizije kažu da su ga videla. 

Marinković je nakon hapšenja pušten da se brani sa slobode.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

KOJI JADNIK: Bivši muž Goce Tržan krao buđav sir i tunjevinu

Izvor: Kurir, 30.Jul.2016

...PANČEVO - Propali učesnik rijalitija i bivši muž pevačice Goce Tržan uhapšen je pre dva dana, i to nakon što je sa saučesnicima zatečen u pljački prodavnice poznatog lanca marketa u centru Pančeva..Ivan Marinković, ovekovečeni neradnik i besposličar, uspeo je da na svoju podužu listu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.