BIVŠE VOĐE SEVERA I JUGA: Za nas su igrači bili bogovi!

Izvor: Kurir, 06.Dec.2014, 07:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIVŠE VOĐE SEVERA I JUGA: Za nas su igrači bili bogovi!

Otrgli se kontroli: Veterani srpske tifo-scene žestoko se protive svakom vidu maltretiranja fudbalera, poput onog u Kragujevcu

U Srbiji su se krajem sedamdesetih godina prošlog veka pojavile prve organizovane navijačke grupe Komando i Front na Partizanovom jugu, odnosno Red devils, Ultras i Zulu voriors na Zvezdinom severu.

Odmah po osnivanju počeli su i krvavi huliganski obračuni, ali do dolaska Željka Ražnatovića Arkana na čelo Delija navijači nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << imali gotovo nikakav uticaj na rad uprave, a „vaspitne lekcije“ fudbalerima bile su nezamislive.

Bruka za trenersku profesiju

MILOVANOVIĆ DOVEO HULIGANE

Mirko Poledica očekuje da Fudbalski savez Srbije reaguje i kazni suspenzijom odgovorne za incident.Raduju reakcije FSS i Zajednice, ali sam razočaran što se trenerska organizacija nije oglasila. Neško Milovanović, koga znam 30 godina, doveo je te navijače u svlačionicu iz drugih namera, hteo je da podigne ekipu, atmosferu. Kad je već došlo do problema koji je sam izazvao, pa trebalo je da kaže - kriv sam, izvinjavam se. A ne ovako. Nisam ni na čijoj strani, tačnije - jesam na strani fudbala. Da mi je rođeni brat to uradio, isto bih reagovao.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

BIVŠE VOĐE GROBARA I DELIJA SLOŽNE: Za nas su igrači bili bogovi

Izvor: HotSport.rs, 06.Dec.2014

Incident u Kragujevcu u kojima su „Crveni Đavoli“ nedavno delili „vaspitne lekcije“ naišli su na veliko neodobravanje javnosti.. Kao što je poznato, sindikat igrača Nezavisnost oštro je osudio napad navijača na igrače Radničkog, ali, kako stoje stvari, taj apel bio je samo usamljeni glas...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.