Aneta: Avine stvari zaudaraju

Izvor: Blic, 24.Apr.2013, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aneta: Avine stvari zaudaraju

Ava se juče razbesnela jer je neko navodno raširio njene sandale, a krivac nije hteo da se javi. Ona je optužila Anetu, a Makedonka je rekla da ne bi nikad nosila njene stvari jer smrde.

- Nisam nosila Avine sandale. Nudila je svima njene stvari, ali ja nisam htela da uzmem. Nosila sam samo jedne minđuše kad su mi trebale za zadatak i to je to. Kad sam otvorila njen kofer, zamalo da se onesvestim koliko je smrdelo - rekla je Aneta u ispovedaonici.

Vendi je dodala da je nekoliko puta pozajmljivala bundu od Ave, ali da je to bilo "dok kvazilisac još nije posrnuo".

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Vendi Farma

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aneta otkriva prljave detalje o Avi: Umalo se nisam onesvestila od smrada iz njenog kofera!

Izvor: Svet, 24.Apr.2013

Aneta i Vendi su u razgovoru sa Velikim bratom otkrile, stvari o Avi Karabatić koje do sada nismo znali. Naime, u Kući na Košutnjaku nastao je problem. Avine sandale neko je raširio, krivac je za sada, nepoznat. “Non stop mi nutka stvari, ja nosim samo svoje stvari. Jednom sam samo nosila njene...

Nastavak na Svet...

Pljuju je na sve strane! Aneta: Avine stvari zaudaraju!

Izvor: Scandal.rs, 24.Apr.2013

Ava se juče razbesnela jer je neko navodno raširio njene sandale, a krivac nije hteo da se javi. Ona je optužila Anetu, a Makedonka je rekla da ne bi nikad nosila njene stvari jer smrde. - Nisam nosila Avine sandale. Nudila je svima njene stvari, ali ja nisam htela da uzmem. Nosila sam samo jedne...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.