Slađana: Radi u Vladi Srbije, završila je nižu muzičku i ima 29 godina! (VIDEO)

Izvor: S media, 16.Mar.2011, 01:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slađana: Radi u Vladi Srbije, završila je nižu muzičku i ima 29 godina! (VIDEO)

Svega nekoliko sati nakon što je svet.rs objavio video-zapis Slađane Zdravković "omladinke" DS koje je iz drugog pokušaja jedva uspela da izrecituje jednu misao Zorana Đinđića i nakon toga tresnula o zemlju postala je zvezda na Fejsbuku.

Odmah je napravljen njen fan pejdž ali i grupa "Svi mi koji smo za to da Slađana Zdravković uđe u kuću Velikog brata". Jedan o čitatelja našeg portala odmah nam je poslao >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << informaciju da na Slađaninom FB profilu koji je ona brže-bolje "zamrzla" stoji da pomenuta devojka radi u Vladi Republike Srbije, da je rođena 18.08.1982. (omladinka od 29. godina?) i da ima završenu nižu muzičku školu, što je uz članstvo u DS, verovatno dovoljno da bi se neko zaposlio u Vladi. Obzirom na to da je novoizabrani ministar kulture Predrag Marković jedini ministar kulture u Evropi bez završenog fakulteta, to i ne bi trebalo da nas čudi. Dva snimka dole takođe svedoče u prilog tezi da su članstvo u partiji, lojalnost i poslušnost danas u Srbiji kriterijum a ne pismenost, sposobnost i inteligencija. Sve suprotno od onoga za šta se Đinđić, na kojeg se svi oni pozivaju, zalagao.

Morate skinuti Flash Player verziju 8+ da bi ste pogledali spotove.

(svet.rs)
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.