Žena bez imena! Vlado Georgiev traži devojku preko Tvitera

Izvor: Blic, 06.Mar.2015, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena bez imena! Vlado Georgiev traži devojku preko Tvitera

Zadnje vreme je došlo za sve muško-ženske odnose! Iako važi za velikog zavodnika, Vlado Georgiev zavapio je preko Tvitera da ga zaprati devojka koja mu se u jednom kafiću svidela na pvi pogled ili u ovom slučaju - na prvi gutljaj piva.

Sećate li se devojke koja je tražila dečka iz gradskog autobusa u Novom Sadu? Ona je osnovala i grupu na Fejsbuku ne bi li došla do predmeta svog interesovanja, a Vlado >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Georgiev deli njenu muku.

Njemu je za oko zapala devojka u kafiću koja je pijuckala pivo. kako se nisu upoznali, Georgiev je zavapio preko društvenih mreža:

Moli se djevojka koja ja bila u Chopperu i pila pivo da me zaprati
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vlado Georgijev traži devojku preko tvitera

Izvor: Vesti-online.com, 06.Mar.2015

Iako važi za velikog zavodnika, Vlado Georgiev zavapio je preko Tvitera da ga zaprati devojka koja mu se u jednom kafiću svidela na pvi pogled ili u ovom slučaju - na prvi gutljaj piva...Sećate li se devojke koja je tražila dečka iz gradskog autobusa u Novom Sadu? Ona je osnovala i grupu na Fejsbuku...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.