San Emeterio poneo uspomenu iz Pionira

Izvor: Mondo, 20.Dec.2014, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

San Emeterio poneo uspomenu iz Pionira

Veteran Laboral Kuće na Twitteru je objavio fotografiju iz prazne, ali ne sasvim prazne beogradske dvorane...

Ideja navijača Crvene zvezde, koju je klupski marketing prihvatio i zajedno sa njima sproveo u delo, impresionirala je košarkaša Laboral Kuće Fernanda San Emeterija.

Nekadašnji reprezentativac Španije nije mnogo tugovao posle poraza u poslednjem kolu prve faze Evrolige - pošto je i njegov tim obezbedio plasman u Top 16 - već je rešio da iz Beograda >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ponese u Vitoriju jedinstvenu uspomenu.

San Emeterio se fotografisao sa fotografijama navijača, koji zbog kazne Disciplinskog sudije Evrolige nisu mogli da prisustvuju utakmici, ali su u sklopu akcije "Da nijedna stolica ne bude prazna" poslali klubu svoje slike i tako uneli malo šarenila u praznu dvoranu, koja bi inače ugostila oko 6.500 ljudi.

Na društvenim mrežama je tokom utakmice bilo i komentara da "sve deluje pomalo sablasno", ali iskusni bek očigledno nije tako mislio.

Estos son los hinchas q nos encontraremos hoy en Belgrado... pic.twitter.com/VhCpCz6aVJ

— Fer San Emeterio (@saneme9) December 19, 2014

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.