Izvor: Blic, 24.Maj.2017, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROTESTI U BRAZILU Hiljade demonstranata traže ostavku predsednika, sukob sa policijom

Hiljade demonstranata protestovale su danas u Braziliji tražeći ostavku predsednika Mišela Temera nakon što je on izgubio još jednog ključnog savetnika u okviru sve dublje političke krize.

Thousands #Protest against Temer, reforms in #Brasilia: https://t.co/s2cwR0JvkQ, https://t.co/Z679zUj24d pic.twitter.com/Ds0UOeT9YI

Kada su se demonstranti približili zgradi brazilskog Kongresa došlo je do sukoba >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa policijom, navodi AP.

Temer nastoji da se izbori sa optužbama za korupciju, a danas je još jedan njegov savetnik, Sandro Mabel, podneo ostavku pošto je bio povezan sa sličnim optužbama.

Demonstranti su pokušali i da zaustave predložene reforme penzionog sistema kojima se protive sindikati.

Temer navodi da su te i druge reforme neophodne kako bi se ekonomija izvukla iz duboke recesije, navodi AP.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hiljade demonstranata na ulicama Brazila traže ostavku predsjednika

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Maj.2017

BRAZILIJA - Hiljade demonstranata protestovale su u Braziliji tražeći ostavku predsjednika Mišela Temera nakon što je on izgubio još jednog ključnog savjetnika u okviru sve dublje političke krize...Kada su se demonstranti približili zgradi brazilskog Kongresa došlo je do sukoba sa policijom,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.