Nemeš preti batinama preko Tvitera

Izvor: Blic, 25.Okt.2014, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemeš preti batinama preko Tvitera

Nikola Nemešević Nemeš, pevač koji se proslavio učešćem u rijaliti šou "Veliki brat", imao je verbalni okršaj sa jednim korisnikom Tvitera.

"Onaj Nemeš iz "Velikog brata" ima tako dobru facu da mi bude pepeljara, gase mi se cigarete na njegovoj faci" - napisao je jedan anonimni tviteraš na ovoj društvenoj mreži.

Muzičara je ovo toliko iznerviralo, pa je pomenutom tviterašu zapretio lomljenjem ruke.

"Možeš da probaš. Ako ti posle ne smeta da tvituješ slomljenom rukom" - odgovorio mu je Nemeš.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEMEŠ PRETI: Tvitovaćeš slomljenom rukom!

Izvor: Kurir, 25.Okt.2014

Onaj Nemeš iz Velikog brata ima tako dobru facu da mi bude pepeljara, gase mi se cigarete na njegovoj faci, napisao je jedan tviteraš..Nikola Nemešević Nemeš, pevač koji se proslavio učešćem u rijaliti šou "Veliki brat", imao je verbalni okršaj sa jednim korisnikom društvene mreže Tvitera..."Onaj...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.