Kim Kardašijan učinila veliku uslugu tviterašima

Izvor: Scandal.rs, 28.Jul.2015, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kim Kardašijan učinila veliku uslugu tviterašima

Kim Kardašijan je napokon napravila nešto što se svidelo milionima ljudi, posebno onima koji ne mogu da žive bez Tvitera.

Kardašijanova često tvituje i neretko pravi tipfelere prilikom tipkanja baš kao i mnogi drugi korisnici ove društvene mreže.

Možda zato što je lenja, a možda zato što je uistinu želela da popravi stvari, Kim je objavila kako je poslala mejl čelnim ljudima Tvitera sa molbom da uvedu opciju ‘Edit’ kako tviteraši ne bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << više morali da brišu postove i ponovo ih objavljuju kada naprave neku grešku.

Njen tvitt prikupio je pristojan broj lajkova, ali verojatno niko nije očekivao da će Kim u kratkom vremenu dobiti odgovor i to javno.

Odgovorio joj je lično Džek Dorsi – jedan od osnivača Tvitera.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.