Iznenadiće vas koji bend je omiljen Stephenu Kingu

Izvor: BalkanRock.com, 08.Avg.2017, 08:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iznenadiće vas koji bend je omiljen Stephenu Kingu

Stephen King je poznati autor ali i poznati ljubitelj gitarskog zvuka, pa ga je tako ekipa portala CoS primjetila na svirci grupe Rancid prošlog vikenda.

Bend je nastupao zajedno sa Dropkick Murphys, The Bouncing Souls i Stiff Little Fingers, a nakon koncerta Stiven je na Twitter-u prokomentarisao da se radilo o vrhunskim svirkama.

“Sjajno izdanje sinoć u Bangoru sa Džejkom Bernsom, The Bouncing Souls, Dropkick Murphys i nevjerovatnim momcima >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << iz grupe Rancid”, napisao je.

Da je veliki fan benda Rancid, King je potvrdio još 2014. godine, na istom servisu.

“Novi Rancid album ‘Honor Is All We Know’ je post-pank klasik. Striming je takođe besplatan. Veoma kul”, napisao je tada.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.