Branko Kockica šokirao javnost svojom izjavom! (foto)

Izvor: Svet, 29.Avg.2015, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Branko Kockica šokirao javnost svojom izjavom! (foto)

Izjava Branislava Milićevića, poznatijeg kao Branko Kockica, u roku od nekoliko minuta postala je hit na internetu, a već su se na društvenim mrežama stvorili suprostavljeni tabori.
Jedni se u potpunosti slažu sa onim što je rekao voditelj legendarne emisije za decu “Kocka, kocka, kockica”, dok drugi smatraju da je ovoga puta preterao.
Nemam šta dodat. pic.twitter.com/xHYKqToyzW
— Aleksandar Holiga (@AlexHoliga) August 28, 2015
Šta vi kažete?

Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Branko Kockica šokirao javnost svojom izjavom! (foto)

Izvor: 011vodič.com, 30.Avg.2015, 08:08

Izjava Branislava Milićevića, poznatijeg kao Branko Kockica, u roku od nekoliko minuta postala je hit na internetu, a već su se na društvenim mrežama stvorili suprostavljeni tabori.. Jedni se u potpunosti slažu sa onim što je rekao voditelj legendarne emisije za decu “Kocka, kocka, kockica”,...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.