Andreja Pejić: Moj prvi odlazak kod ginekologa

Izvor: Story, 23.Okt.2014, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andreja Pejić: Moj prvi odlazak kod ginekologa

Manekenka koja se u svetu mode proslavila kao muškarac, nedavno je promenila pol i postala žena, a one koji je prate na Twitter-u, obaveštava o baš svim novostima u svom životu.

Andreja Pejić, foto: Instagram

Tako je bilo i ovog puta, iako se i sama zapitala da li to treba da objavi na društvenim mrežama ili ne.

Kako je Andrej postao Andreja? Pogledajte u videu OVDE.

- O moj >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Bože. Upravo sam bila na prvom pregledu kod ginekologa. Previše sam srećna da bih sada razmišljala da li treba da pišem o ovome na Twitter-u ili ne - napisala je Andreja.

Kako majka Andreje Pejića komentariše promenu pola svog deteta, pročitajte OVDE.

Nakon što je poslednjih godina vladala modnim pistama, priznala je da joj je oduvek bio san da postane žena. Zato se i odlučila na operaciju.

Andreja Pejić želi da postane mama? Više o tome pročitajte OVDE.

- Konačno sam potpuno srečna. Osećam da sam svoja više nego ikada. Transformacija mi je omogućila da konačno budem ono što zapravo jesam - rekla je Andreja nakon operacije.

Kako je proteklo upoznavanje Andreje Pejića i Jelene Karleuše, pogledajte OVDE.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Andreja Pejić: Prvi put kod ginekologa

Izvor: Lepota i zdravlje, 23.Okt.2014

Manekenka Andreja Pejić proslavila se u svetu mode kao androgeni model Andrej, a s obzirom na to da je nedavno promenila pol svoje obožavaoce putem Tvitera obaveštava o svim novostima...Tako je Andreja na Tviteru sa svima podelila kako je prvi put bila kod ginekologa...“O Bože, upravo sam bila...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.