Troje poginulo u dve nesreće

Izvor: Šumadija Press, 30.Dec.2015, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troje poginulo u dve nesreće

U dve saobraćajne nesreće koje su se dogodile kod Trstenika i u Kraljevu poginule su tri osobe.

Kako javljaju Večernje novosti, kod Trstenika su stradale dve osobe, u udesu koji se dogodio na putu Ugljarevo – Medveđa, kada je automobil marke “opel”, skrenuo u suprotnu traku i udario u “reno megan”.

Obe osobe u “opelu”, vozač S. P. (30) i E. S. (31), koja je sedela na mestu suvozača, stradale su, dok je vozač “renoa” V. P. (33) povređen.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Šumadija Press << />
U Kraljevu je došlo do teškog sudara u kom je stradala jedna osoba.

Do nesreće je došlo na uglu Karađorđeve i Makedonske ulice, kada je vozač “volksvagena” V. V. (27) u alkoholisanom stanju prilikom preticanja udario u “fijat bravo”.

Vozač “fijata” Lj. M. (39) poginuo je na licu mesta, dok je J. R. (24), na mestu suvozača zadobila teške telesne povrede.
Pogledaj vesti o: Trstenik

Nastavak na Šumadija Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Šumadija Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Šumadija Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.