NS: Svetosavska akademija 14. put

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jan.2015, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NS: Svetosavska akademija 14. put

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević prisustvovao je večeras "Svetosavskoj akademiji" povodom školske slave koju, tradicionalno 14. put, organizuju predstavnici Tehničke škole "Mileva Marić Ajnštajn" iz Novog Sada.

Učenici ove škole zajedno sa profesorima učestvovali su u realizaciji svečanosti kojoj su prisustvovali direktori novosadskih osnovnih i srednjih škola, kao i brojni gosti, prijatelji škole.

Vučević je tom prilikom istakao da mu je čast >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sto prisustvuje "Svetosavskoj akademiji" u školi "Mileva Marić Ajnštajn" i poručio đacima da nastave vredno da uče, poželevši im uspeh u školovanju.

"Grad Novi Sad će nastaviti da pruža punu podršku obrazovanju, jer je to ispravno ulaganje u budućnost naše zemlje", rekao je Vučević obraćajući se prisutnima.

Tehnička škola "Mileva Marić-Ajnštajn" spada u red najvećih škola u Srbiji. Ima 260 zaposlenih, 2.000 učenika, 83 odeljenja i preko 45 obrazovnih profila. Po svim rezultatima već godinama je najbolja stručna škola u Srbiji sa četiri područja rada: građevinarstvo i geodezija, tekstilstvo i kožarstvo, hemija nemetali i grafičarstvo i šumarstvo i obrada drveta.
Pogledaj vesti o: Sveti Sava

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.