Izvor: Blic, 31.Jul.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija uhapsila čoveka umešanog u pljačku 3.000 pasoša

Britanska policija saopštila je da je uhapsila čoveka koji je učestvovao u kriminalnom delu krađe nekoliko hiljada praznih britanskih pasoša i nalepnica za vize.



Mančesterska policija je rekla da se u pritvoru nalazi 48-godišnji čovek, zbog sumnje da je učestvovao u pljački, u kojoj je presretnut kombi koji je prevozio 3.000 praznih pasoša za britanske ambasade širom sveta. Policajci su rekli da je osumnjičeni putovao u kombiju sa vozačem, a da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << krađa desila kada se vozač zaustavio da kupi čokoladu. Britanska služba za izdavanje pasoša rekla je danas da kompjuterski čipovi, u kojima su pohranjeni lični i biometrijski podaci u pasošima, nisu aktivirani. Služba je objasnila da to znači da dokumenti, koji još uvek nisu pronađeni, ne mogu da se koriste kao pasoši.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ukrao 3.000 pasoša

Izvor: RTV Pink, 31.Jul.2008

Policija uhapsila čoveka umešanog u pljačku 3.000 pasoša . . . Britanska policija saopštila je da je uhapsila čoveka koji je učestvovao u kriminalnom delu krađe nekoliko hiljada praznih britanskih pasoša i nalepnica za vize. .

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.