Ovo dete će vam biti pretnja!

Izvor: Večernje novosti, 27.Apr.2015, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo dete će vam biti pretnja!

Teroristi ISIL-a deci „ispiraju“ mozak od najranije dobi, a to dokazuje i fotografija novorođenčeta nedavno objavljena na Twitteru. Na fotografiji koju je naknadno podelio jedan od protivnika ISIL-a Abu Vard Al-Rakuavi nalazi se tek rođena beba kojoj su iznad glave postavljeni pištolj, ručna bomba i rodni list ISIL-a. - Ovo dete neće samo nama biti pretnja, već i vama - napisao je Al- Rakuavi koji kaže da je fotografiju objavila >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << teroristička grupa u sklopu svoje radikalne propagande. Teroristi Islamske države na internetu često objavljuju fotografije i videa u kojim pokazuju kako od malena decu treniraju i uče kako se koristiti oružje. Prikazivanjem beba i rodnih listova ISIL-ovci poručuju da dugo nameravaju da ostanu aktivni, tvrdi stručnjak za terorizam Klark Džons, piše Daily Mail. Nedavno su tako objavili fotografiju na kojoj su takođe novorođenče polegli na zastavu ISIL-a i okružili ga ručnim bombama, pištoljima i puškama. Osim toga objavljuju i video snimke na kojima dečaci od pet-šest godina uče da pucaju iz puške u punoj ratnoj opremi. I dok se civilizovano društvo zgražava nad njihovim zlodelima, militanti su uspešni u svom naumu i svakog meseca privuku oko 1000 novih radikalista u Siriju, potvrdio je to predsednik Sirije Bašar al-Assad.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

STRAVIČNA SLIKA Bomba pored glave novorođenčeta poruka islamista Americi

Izvor: Blic, 27.Apr.2015

Islamska država polako ali sigurno postaje svetski problem broj jedan. Pored svojih terorističkih aktivnosti, pripadnici ID šire svoju propagandu na društvenim mrežama, a najaktivniji su na Tviteru. Poslednja u nizu užasavajućih fotografija objavljena je u nedelju, a na njoj se nalazi tek rođena...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.