Ovo dete će vam biti pretnja!

Novosti Online

27. 04. 2015. u 14:21

Tek rođenoj bebi iznad glave stavili pištolj, ručnu bombu i rodni list Islamske države. Protivnik ISIL-a poručuje im da je to dete i njima rizik

Ово дете ће вам бити претња!

foto: twitter

Teroristi ISIL-a deci „ispiraju“ mozak od najranije dobi, a to dokazuje i fotografija novorođenčeta nedavno objavljena na Twitteru. Na fotografiji koju je naknadno podelio jedan od protivnika ISIL-a Abu Vard Al-Rakuavi nalazi se tek rođena beba kojoj su iznad glave postavljeni pištolj, ručna bomba i rodni list ISIL-a.

- Ovo dete neće samo nama biti pretnja, već i vama - napisao je Al- Rakuavi koji kaže da je fotografiju objavila teroristička grupa u sklopu svoje radikalne propagande.

Teroristi Islamske države na internetu često objavljuju fotografije i videa u kojim pokazuju kako od malena decu treniraju i uče kako se koristiti oružje.

Prikazivanjem beba i rodnih listova ISIL-ovci poručuju da dugo nameravaju da ostanu aktivni, tvrdi stručnjak za terorizam Klark ons, piše Daily Mail.

Nedavno su tako objavili fotografiju na kojoj su takođe novorođenče polegli na zastavu ISIL-a i okružili ga ručnim bombama, pištoljima i puškama. Osim toga objavljuju i video snimke na kojima dečaci od pet-šest godina uče da pucaju iz puške u punoj ratnoj opremi.


I dok se civilizovano društvo zgražava nad njihovim zlodelima, militanti su uspešni u svom naumu i svakog meseca privuku oko 1000 novih radikalista u Siriju, potvrdio je to predsednik Sirije Bašar al-Assad.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (10)

farsa

27.04.2015. 15:19

Pravi muslimani decu vole najviše na svetu i nikad ovo ne bi radili. "Ispiranje mozga" (od samog rođenja) je "izum" nekih drugih "entiteta".

Јабре

28.04.2015. 13:24

@farsa - Па да и Мухамед је био "љубитељ" деце, оженио је осмогодишњакињу и "волео" је ...

stranac

27.04.2015. 15:25

Ovo je tako bolesno da ovakvo svakodnevno međusobno sluđivanje može naškoditi samo pripadnicima tzv. ISIL.

Lana

27.04.2015. 15:46

BOLESNO! Da bi se bolest pobedila, mora se leciti njen uzrok a na zalost ovo je njena posledica!, ovo je na zalost posledica!

Zoran1

27.04.2015. 18:52

@Lana - Uzrok su drzava ili drzave koje su fincirale opremile i trenirale te mentalno ugrozene manijake.

aneta

29.04.2015. 11:15

@običan radnik - Nisam Amerikanka, a vise od mene ne mozete voleti Srbiju, ali mrznja ne moze da se opravda nicim. Zbog bombardovanja nase zemlje, zbog savremene americke spoljne politike koja je pretnja stabilnosti, ne treba da mrzimo Amerikance, a narocito ne da podrzavamo islamisticke i teroristicke pokrete, koji su mnogo vise pretnja nama i samim Muslimanima svuda u svetu. Takvim razmisljanjim vi biste nase nove narastaje odgajali u slepoj mrznji, koja bi nasu zemlju i ubuduce gurala unazad!

Batata

27.04.2015. 22:13

Имам сина од два месеца који много личи на овог малишу. Немам речи којима бих исказао тугу. Нажалост, испран мозак не зна да је испран.

шумадинац

28.04.2015. 08:44

Само се макне ова арапска књижица и добије се мали усташа , фали нож додуше али додаће га римокрижарска "браћа" .

Јабре

28.04.2015. 13:25

На жалост то је изгубљен односно уништен живот. То дете неће бити претња без подршке Америке јер једноставно немају ни ресурсе ни технологију да се супроставе правим војскама, може само да буде топовско месо.