Sladak život: Šta će nam poznati otkriti o svom privatnom životu?

Izvor: Story, 30.Sep.2014, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sladak život: Šta će nam poznati otkriti o svom privatnom životu?

Šta će nam poznati otkriti o svom privatnom životu, pogledajte u novom izdanju emisije Sladak život koja će biti emitovana u sredu, 1. oktobra od 22h na televiziji B92.

Suzana Mančić, foto: Promo

Ove jeseni na B92 saznajte sve lepe, ali i ne toliko lepe stvari koje čine život poznatih.

Prva petorka poznatih koje ćemo imati priliku da vidimo baš onakve kakvi jesu su Jelena >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Maćić, Nenad Pagonis, Suzana Mančić, Nenad Okanović i Lepa Lukić.

Jelena Maćić dan započinje na reviji Verice Rakočević, gde joj je ćerka Jovana glavni asistent u poslu. S obzirom na to da je Jeleni dan pun obaveza, Jovana se nudi da, zajedno sa drugaricom, završi krečenje u Jeleninom stanu. Jelena ovu vrstu Jovanine asistencije doživljava kao svojevrstan test zrelosti. Da li će zateći završen posao ili haos u stanu?

Lepa Lukić otkriva koji je tačno razlog zbog kojeg je unuka Milica sinoć stigla uplakana u njen stan. Milica je premorena od fakulteta i obaveza. Treba joj da promeni sredinu, pa odlučuje da je najbolje da dođe kod svoje Lile, kako ona inače oslovljava Lepu, da je mazi i pazi. Nakon što Lepa odluči da malo popodne odmori, Milica, kako bi se zahvalila Lepoj na gostoprimstvu, odluči da izmeni raspored stvari u dnevnoj sobi i na taj način unese novine u njen stan. Kako bi spasila ostatak svoga doma i kako bi pomogla Milici da se opusti, Lepa odluči da je časti odlaskom kod frizera i manikirom. Sada kada su se ulepšale, Milica koja je odmah shvatila koji je Lepin plan, predlaže Lepi da je najbolje da ode kući, ali pre toga moraju da svrate u njihov restoran Dva putića i  da provedu jedno lepo porodično veče sa njenom mama Verom, Lepinom snajom i njenim bratom, Lepinim unukom. Dan se završava u veselju.

Nenad Pagonis odlučuje da pokaže Maji da je sprema za ulogu oca i samim tim, da je on taj koji treba da odluči kako će im se kćerka zvati. Najbolji način da se dokaže, je da izvede svoje tri male sestričine u poseban provod. Nakon druženja u parku, shvata da nije tako jednostavno boriti se sa njihovim ćudima i zove Maju u pomoć. Maja spašava stvar, tako što izvodi devojčice i Nenada u poslastičarnicu.

Prva stanica na putovanju Suzane Mančić ka savršenoj liniji je ordinacija dr Feelgood-a. Nakon prvog treninga u teretani, Suzana će imati harmonično veče u stanu, gde će je na klaviru vokalno pratiti njen voljeni pas lično.

Nenad Okanović susreo se sa novim problemom sa organizacijom regate. Kada sazna da mu je čamac neispravan, kreće u avanturu pronalaženja novog, ali i pronalaženja savršenog rođendanskog poklona za mlađeg sina. Žive veverice se čine kao savršen izbor.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počinje “Sladak život”: Poznati onakvi kakvi jesu!

Izvor: Svet, 30.Sep.2014

Televizija B92 ide u korak sa svetom i svojim gledaocima pružamo mogućnost da uz TV šou “Sladak život” budu najbliži zvezdama. U ovom TV formatu produkcije Paprika Latino koji će se od 30. septembra u udarnom terminu prikazivati četiri puta nedeljno na televiziji B92 gledaocima se pruža prilika...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.