Izvor: Magyar Szó, 24.Nov.2014, 09:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zainteresovani za kupovinu „Radio Subotice”

Pojavio se kandidat za kupovinu „Radio Subotice”, čiju je privatizaciju oglasila Agencija za privatizaciju u avgustu. Glavni urednik mađarske redakcije, Erne Nemet, je za „Mađar so” potvrdio vest o postojanju interesenta za kupovinu, ali nikakve detalje nije naveo.

Direktora „Radio Subotice”, Ljubišu Stepanovića, smo takođe tražili povodom ove vesti, ali smo dobili informaciju da je na službenom putu Prema nezvaničnim informacijama lista „Mađar so”, potencijalni >> Pročitaj celu vest na sajtu Magyar Szó << kupac je izvestan Danijel Kulačin iz Novog Sada koji je poznat po tome što je njegova stranačka koleginica, Članica gradskog veća za kulturu, za njegovu nevladinu organizaciju odobrila 4.5 miliona dinara.

Kulačin je član Treće Srbije, čiji je bio i sekretar, a inače je vlasnik firme D.O.O. Feedback Consulting & New Media Production. Ova firma je izdavač nedeljnika Novine novosadske, glasnika Treće Srbije.

Danijel Kulačin i njegova supruga su poznati po osnivanju fantomskih udruženja koja potom dobijaju prave novce za realizaciju raznih projekata. Na taj način su Kulačin, sa njegovim "Centarom za razvoj Šajkaške", i njegova supruga, Teodora Paracki, preko Mađarskog kulturnog društva „Zrak”, dobili ukupno 4.5 miliona od lokalne samouprave Novog Sada.

Saznali smo da Danijel Kulačin želi da kupi i „Radio Regiju” iz Bačke Topole pored „Radija Subotice”.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Magyar Szó...






Povezane vesti

Mađar so: Treća Srbija želi da kupi Radio SU, Treća Srbija demantuje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Nov.2014

Funkcioner političke stranke "Treća Srbija", Danijel Kulačin zainteresovan je za kupovinu višejezičnog lokalnog Radija Subotice, piše danas novosadski "Mađar so" (Magyar Szo). Povodom paškvile objavljene u elektronskim medijima i dnevnom listu "Mađar So“ u kojoj se navodi da politička organizacija...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Magyar Szó. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Magyar Szó. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.