Sram vas bilo: Staricu jajetom u glavu?!

Izvor: Mondo, 03.Jun.2015, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sram vas bilo: Staricu jajetom u glavu?!

Sramno, bestidno ponašanje subotičkih tinejdžera, koji su nedužnu staricu gađali jajetom u glavu iz neposredne blizine, pobegli i time se hvalili na društvenim mrežama!

Foto: Facebook screenshot

Kada smo od čitalaca dobili ovaj video, ostali smo bez teksta!

Dvojica momaka iz, najverovatnije, Subotice, pohvalila su se na društvenim mrežama malo je reći sramotnim postupkom koji je brzo naišao na oštre osude okoline – pa su ovi "junaci" brže-bolje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << izbrisali sa Facebooka video na kom se vidi kako, bestidno, prilaze starici na ulici i iz neposredne blizine gađaju je jajetom u glavu!?

Veoma hrabro, potom su pobegli preko ulice i video snimak podigli na Facebook, gde nije bio kraj bizarnim postupcima, jer su od vršnjaka brzo dobili odobravajuće komentare, u stilu "kraljevi" i slično.

Igrom slučaja, video se "viralno" raširio po Srbiji, a bilo je onih koji su ga snimili pre nego što je obrisan.

Foto: YouTube screenshot

U nadi da će se pojaviti neko ko će zaustaviti ovaj suludi pir srpskih tinejdžera i zaštititi naše najstarije sunarodnike, odlučili smo da video i objavimo. Ovim putem zahvaljujemo se stranici Facebook stranici "Dnevna Doza Top Komentara" na ustupljenom snimku!



Izvor: YouTube

Upravo na toj stranici javio se veliki broj korisnika ove društvene mreže koji tvrdi da snimak potiče upravo iz Subotice i da se radi o momcima oko 18 godina, dakle treća ili četvrta godina srednje škole.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.