SLS: Remi u Ivanjici, Spartak bolji od Nišlija, Mladost slavila u Čačku

Izvor: HotSport.rs, 30.Jul.2016, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLS: Remi u Ivanjici, Spartak bolji od Nišlija, Mladost slavila u Čačku

Odigrane su tri poslednje utakmice subotnjeg programa u Superligi Srbije, a pobede su zabeležili Spartak iz Subotice i Mladost iz Lučana.

Javor je u Ivanjici dočekao Novi Pazar i poveo je golom Gafurova u 67. minutu. Ipak, i pored crvenog kartona Pazarci se nisu predavali, te su preko visokog Tintora izjednačili na 1:1 i u prvoj utakmici u sezoni osvojili bar bod.
Komšijski derbi odigran je u Čačku gde je Broac dočekao Mlados iz Lučana. Lučanci su u prvom kolu >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << bili bolji od Rada, a seriju pobeda su nastavili protiv Borca 1:0. Gol odluke postigao je Odita u 36. minutu.
Najviše golova viđeno je u Subotici gde je Spartak sa 3:1 bio bolji od Radničkog iz Niša. Posle neefikasnog prvog dela “golubovi” su za svega tri minuta u Novom Sadu postigli dva gola. Mrežu Radničkog je načeo Mudrinski, a ispratio ga je Ćalasan. Radnički je preko Stojanovića smanjio na 1:2, ali je Ivanović u nadoknadi vremena postavio konačnih 3:1.

SLS, 2. kolo:
Crvena zvezda – Metalac 3:1
(Ruiz 14, Vieira 38, Poletanović 68 – Mladenović 79)
Subota:
Rad – Voždovac 0:2 (0:0)
(Stojanović 64, Dražić 68)
Javor Matis – Novi Pazar
(Gafurov 67 – Tintor 75)
Borac – Mladost 0:1 (0:1)
(Odita 36)
Spartak ŽK – Radnički (Niš) 3:1 (0:0)
(Mudrinski 50, Ćalasan 53, Ivanović 90+2 – Stojanović 89)
Nedelja:
19,00: Napredak – Partizan
20,00: Čukarički – Radnik
20,00: Vojvodina – OFK Bačka



Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo

The post SLS: Remi u Ivanjici, Spartak bolji od Nišlija, Mladost slavila u Čačku appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.