Laban: Subotica podržava Vučićevu politiku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Sep.2015, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Laban: Subotica podržava Vučićevu politiku

Predsednik Gradskog odbora SNS-a u Subotici Bogdan Laban poručio je danas da Subotica u potpunosti podržava i prati politiku Vlade Srbije, te da će podsticanje investicione klime kroz proaktivnu politiku privlačenja investitora uvek biti u fokusu gradske vlasti.

"Kompanija 'Svarovski' je u Srbiji izgradnju proizvodnog pogona počela početkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 2014. godine i za nešto više od godinu dana izgrađen je pogon koji će kada počne da radi punim kapacitetom zapošljavati blizu 600 ljudi. Zahvaljujući politici koju sprovodi Vlada Republike Srbije i premijer Aleksandar Vučić, Subotica je dobila podršku u naporima da oživi svoju privredu i povrati nekadašnji sjaj", ocenio je Laban u saopštenju.

Dodao je i da se Subotica pokazala kao pogodno mesto za strane investitore i "kao neko ko zna da ceni napore Vlade Republike Srbije i podržava politiku Aleksandra Vučića koja se bazira na izgradnji i razvoju ekonomije".

On je ocenio i da će potezi Vlade Srbije doprineti dolasku i drugih svetskih kompanija i unapređenju stručnost naših ljudi, te da će "mnoge subotičke porodice imati jasniju i bolju budućnost".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.