#BookTalk2015: Exit Through the Gift Shop: Gde je budućnost izdavaštva u digitalnom dobu

Izvor: Svet, 27.Avg.2015, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

#BookTalk2015: Exit Through the Gift Shop: Gde je budućnost izdavaštva u digitalnom dobu

Prva Regionalna književna konferencija Book Talk 2015, koja se održava od 3. do 5. septembra u Novom Sadu, okupiće na desetine pisaca, prevodilaca, izdavača i čitalaca iz Srbije i država u okruženju. Glavni nosioci projekta su GLOSSY MEDIA – Magazin HELLO i Uduženje građana “HBO COLOR MEDIA EVENTS” , a njihovi partneri Color Press Grupa – najveći izdavač magazina u regionu i Color Media Comunications, koji zajedno, tokom godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << organizuju preko 50 konferencija i drugih događaja.
Konferencija se održava i zahvaljujući finansijskoj podršci Pokrajinskog sekretarijata za kulturu i javno informisanje, Gradskoj upravi za kulturu Grada Novog Sada i brojnim sponzorima.
Exit Through the Gift Shop: Gde je budućnost izdavaštva u digitalnom dobu“, naslov je trećeg panela koji će u okviru konferencije “Book Talk” biti održan u dvorcu Eđšeg u Novom Sadu 4. septembra.
Kako digitalizacija utiče na književnu scenu? Da li će elektronske knjige potpuno zameniti štampane? Da li izdavači vide budućnost u digitalnom izdavaštvu?

Na ova pitanja odgovore će pokušati da daju učesnici panela:
Žana Poliakov, Beograd
Marina Krleža, Zagreb
Oto Oltvanji, Subotica
Ekrem Dupanović, Sarajevo
Predrag Uljarević, Podgorica
Svetislav Jovanov, Novi Sad
Dejan Stojiljković, Beograd
Moderator panela je Eržika Pap Reljin, novinarka RTV-a
Detaljan program i uputstva za prijavu možete pronaći OVDE
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.