Vojvodina savladala Voždovac, Rad bolji od Novog Pazara, remi na Karaburmi

Izvor: Blic, 01.Mar.2014, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina savladala Voždovac, Rad bolji od Novog Pazara, remi na Karaburmi

Fudbaleri Vojvodine ostvarili su pobedu u 17. kolu Jelen Superlige pošto su na "Karađorđu" savladali Voždovac sa 2:0, dok je u istom terminu šest timova osvojilo po jedan bod. Javor i Donji Srem odigrali bez golova u Ivanjici, a umalo je isti ishod bio na meču Rada i Novog Pazara, ali je domaćin u 89. izvojevao pobedu od 1:0. OFK Beograd vodio je protiv Spartaka na Karaburmi, ali je tim iz Subotice ipak uspeo da dođe do boda 1:1.

Vojvodina je u Novom Sadu došla do >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sedme pobede u ovogodišnjem izdanju srpskog nacionalnog šampionata, a domaćin je načeo Voždovac već u šestom minutu kada je Mijat Gaćinović asistirao petom Lazaru Veselinoviću, a ovaj rutinski savladao Popovića.

Josip Projić je oštrim startom u kaznenom prostoru ukazao priliku Voši da sa bele tačke obezbedi trijumf u 84. minutu, a sigurni egzekutor bio je ponovo Veselinović koji je drugim pogotkom postavio konačnih 2:0.

Javor i Donji Srem podelili su bodove bez golova, a tako bi završio i susret Rada i Novog Pazara da nije Otašević pogrešio pri povratnog pasa za golmana, jer je Ognjen Ožegović preuzeo loptu i doneo timu sa Banjice dva minuta pre kraja pobedu.

OFK Beograd je na Karaburmi poveo protiv Spartaka u 69. minutu nakon gola Aleksandra Čavrića, ali "romantičari" nisu uspeli da sačuvaju stečenu prednost, jer je u 80. minutu Slobodan Novaković doneo izjednačenje. Novaković je samo pet minuta pre gola ušao u igru umesto Nemanje Milića.

Jelen Superliga, 17. kolo:

Subota:

Javor - Donji Srem 0:0

OFK Beograd - Spartak Subotica 1:1 (0:0)

(Čavrić 69 - Novaković 80)

Rad - Novi Pazar 1:0 (0:0)

(Ožegović 88)

Vojvodina - Voždovac 2:0 (1:0)

(Veselinović 6, 84)

14:30 Jagodina - Crvena zvezda

16:00 Napredak - Radnički 1923

17:00 Partizan - Radnički Niš

Nedelja:

14:30 Sloboda - Čukarički

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gaćinović i Veselinović ugasili vatru Zmajeva, Voša ponovo na trećem mestu

Izvor: MozzartSport.com, 01.Mar.2014

Ovako se publika ne vraća na stadione! Samo pet golova u prva četiri meča 17. kola Superlige koji mogu da zadovolje isključivo navijače Vojvodine i Rada, jedinih ekipa koje su slavile na startu vikenda i upisale vredne pobede u borbi za mesto u Evropi, odnosno za opstanak u slučaju Građevinara....

Nastavak na MozzartSport.com...

Super liga: Zvezda pobedom u Jagodini sačuvala prvo mesto

Izvor: Press, 01.Mar.2014

Crveno-beli su su stekli dva gola prednosti već u prvom poluvremenu, a strelci su bili Dragan Mrđa u 5. i kapiten Nenad Milijaš u 43. minutu. Crvena zvezda sada sa utakmicom više beži četiri boda aktuelnom šampionu Partizanu, koji od 17 sati igra protiv Radničkog iz Niša, pobedom bi ponovo...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.