Verko zadržao Spalevića u Kragujevcu (VIDEO)

Izvor: Sportski Žurnal, 03.Feb.2012, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Verko zadržao Spalevića u Kragujevcu (VIDEO)

Čim se gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović uključio u rešavanje situacije vezane za Darka Spalevića, sve je krenulo kao po loju.

Kako je bilo i najavljeno, iskusni napadač je produžio ugovor sa Radničkim na još dve i po godine, tako da će najverovatnije na stadionu „Čika Dača“ ostati do 2014.
Bilo je nekih problema, koje sam uspeo da rešim u razgovoru sa gradonačelnikom i članovima uprave. Zavoleo sam Radnički, Kragujevčane tako >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << da ću u ovoj sredini najverovatnije i završiti karijeru. Imamo dobar tim i uslove za rad, verujem da ćemo uspeti da izborimo evrokvalifikacije – istakao je Spalević.
Pogledajte video snimak sa sajta ipsport.net iz Skupštine grada Kragujevca:

Ne pamti se kada je na ovakav način u nekom ranije periodu reagovala lokalna samouprava, o čemu svedoči i mesto na kome je Spalević potpisao ugovor. Gradonačelnik Kragujevca, izrazio je veliko zadovoljstvo završenim poslom, napominjući da Radnički ima jak tim, ali koji nije isti sa ili bez ubojitog napadača.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Verko zadržao Spalevića u Kragujevcu (VIDEO)

Izvor: Utakmica.rs, 03.Feb.2012

Čim se gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović uključio u rešavanje situacije vezane za Darka Spalevića, sve je krenulo kao po loju. Kako je bilo i najavljeno, iskusni napadač je produžio ugovor sa Radničkim na još dve i po godine, tako...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.