Izvor: HotSport.rs, 17.Feb.2016, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRBIN BLIZU LIVERPULA: HSV odustao od defanzivca Borusije

Ekipa Hamburga po svemu sudeći neće moći da parira finansijskim zahtevima srpskog internacionalca, te će Jirgen Klop pokušati da ga dovede u letnjem prelaznom roku.


Liverpul je dobio iznenadnu priliku da u svoje redove dovede fudbalera Borusije Dortmund, Nevena Subotića.

Centralni bek, koji je tek povremeno dobijao priliku da igra pod vođstvom trenera Tomasa Tuhela, tražen je od strane Hamburga, ali ova ekipa iz >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Bundeslige će imati poteškoća da izađe na kraj sa platom srpskog fudbalera.

Hamburg je navodno stavio Subotića kao svoju prvu metu za letnji prelazni rok, ali uz 70 miliona funti duga koji će morati da isplate, plata 27-godišnjeg fudbalera mogla bi da im predstavlja problem.

Liverpul nije uspeo da dovede Subotića na pozajmicu u januaru, ali sa informacijom da bi defanzivac mogao da bude dostupan za nešto manje od 4 miliona funti, ekipa sa Enfilda bi mogla da pošalje adekvatnu ponudu za fudbalera koliko već ovog leta.
Pripremio: Nikola Miloradović

Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Dortmund dobio ponudu za Subotića od velikog rivala

Izvor: Sportske.net, 18.Feb.2016, 17:58

Srpski internacionalac na meti nemačkog velikana...Štoper Borusije iz Dortmunda je već neko vreme na meti nekoliko evropskih klubova...U poslednje vreme je najčešće bio povezivan sa prelaskom u Liverpul, nakon što je kormilo kluba preuzeo Jirgen Klop, sa kojim je sarađivao u ekipama Majnca i...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.