Radnički slavio u Aranđelovcu

Izvor: KGsport.info, 24.Sep.2016, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički slavio u Aranđelovcu

Stonoteniseri Radničkog zabeležili su drugi trijumf u isto toliko mečeva nove sezone Prve lige RSTSN. Kragujevčani su danas slavili u Aranđelovcu protiv istoimene ekipe sa 4:2.
U sali OŠ Josip Pančić u Aranđelovcu, Kragujevčane je do pobede vodio Danilo Bogavac, koji je zabeležio dva trijumfa bez izgubljenog seta.
Rezultati po mečevima:
STK Aranđelovac – STK Radnički 2:4
Simić Dalibor – Marković Vladimir 1:3
Janković Srećko – Nedović Uroš 0:3
>> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << /> Savković Lazar – Bogavac Danilo 0:3
Simić Dalibor – Nedović Uroš 3:1
Savković Lazar – Marković Vladimir 3:2
Janković Srećko – Danilo Bogavac 0:3
Radnički je na startu sezone pobedio u Kragujevcu ekipu STK Ozren iz Sokobanje, a treći trijumf izabranici trenera Miroljuba Buce Simovića pokušaće da ostvare protiv imenjaka u Pirotu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Sale ubedljiv na startu, Gagi kapiten odličan!

Izvor: Sportske.net, 24.Sep.2016

Počela je i BBL liga Nemačke, Aleksandar Đorđević i Gagi Milosavljević su krenuli pobedama...Odigrana su četiri meča nemačke BBL lige koja je zvanično počela, a pobede su upisale ekipe Albe, Getingena, Gisena i Bajerna...Nama su posebno bile zanimljive utakmice Bajerna i Albe, zbog srpskih...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.