Na imenjaka sa najjačim sastavom (petak, 17.30)

Izvor: KGsport.info, 23.Avg.2012, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na imenjaka sa najjačim sastavom (petak, 17.30)

Fudbalere Radničkog u petak očekuje gostovanje ekipi Radničkog iz Niša u okviru 3. kola Jelen Superlige. Kragujevčani su u prva dva kola pružili slabije partije od onih na koje su u minuloj sezoni navikli svoje navijače.
Osvojen je samo jedan bod, ali to nije obeshrabrilo Đavole koji će u duel sa Nišlijama ući jači za Sikimića i Radosavljevića. Tokom ove nedelje završena je papirologija za ovu dvojicu novalija pa će trener Kuzeljević biti na “slatkim“ mukama da sastavi ekipu koja će se suprostaviti imenjaku iz Niša.
Trener Kuzeljević ne krije optimizam pred sutrašnji duel.
“Siguran sam da sutra u Jagodini protiv ekipe Radničkog iz Niša imamo svoje adute i šanse. Moramo se vratiti odnosu kakav je bio, i protiv Novog Pazara, međutim da bi smo došli do konačnog rezultata sama koncentracija i u fazi odbrane, a pogotovu u samoj završnici mora biti na mnogo kvalitetnijem nivou i ja se nadam da ako tako odigramo, iz Jagodine možemo očekivati lepe vesti, rekao je Slavenko Kuzeljević.
Utakmica 3. kola JSL između niškog i kragujevačkog Radničkog odigraće se na gradskom stadionu u Jagodini a početak je zakazan za 17 časova i 30 minuta uz direktan TV prenos na Arenisport 1.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kragujevčani žele sva tri boda protiv imenjaka

Izvor: Sportske.net, 23.Avg.2012

Jači za novajliju Otaševića, fudbaleri kragujevačkog Radničkog u petak gostuju imenjaku iz Niša, ali na stadionu u Jagodini. Trener Kuzeljević očekuje maksimalan pristup obavezama svojih igrača i nada se povoljnom rezultatu.

Nastavak na Sportske.net...

Kuzeljević: Koncentracija - recept za Nišlije

Izvor: Sportal.rs, 23.Avg.2012

Radnički protiv Radničkog. U prvoj utakmici trećeg kola Jelen Superlige Nišlije će biti domaćini, a trener Kragujevčana Slavenko Kuzeljević očekuje maksimalno angažovanje svojih igrača.

Nastavak na Sportal.rs...

Fudbal: Duel imenjaka u Jagodini

Izvor: Šumadija Press, 24.Avg.2012, 11:54

Treći put u ovoj sezoni kragujevački superligaš, zbog TV prenosa, igra petkom, pa će se i danas, na stadionu u Jagodini (17,30), sastati sa imenjakom iz Niša.

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.