Muta Nikolić: “Mi smo ekipa koja nezna za strah i ne respektuje nikoga“

Izvor: KGsport.info, 05.Okt.2013, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muta Nikolić: “Mi smo ekipa koja nezna za strah i ne respektuje nikoga“

Posle ubedljive pobede svoje ekipe u Zagrebu nad Cibonom na startu nove sezone ABA lige, trener košarkaša Radničkog Miroslav Nikolić imao je samo reči hvale.
„Momci su izgledali fenomenalno, pripremili su se za utakmicu. Imali smo dobar skok, kontrolirali smo utakmicu celo vreme.
Mi smo vrlo mlada ekipa koja ne zna za strah i ne respektuje nikoga. Na primer, Strouberi, moji momci ne znaju ko je to.
Pobediti Cibonu u Zagrebu nije lako, ali čini se da Cibona igra bolje u Kragujevcu“ - zaključio je poluparni Muta.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Muta: Izgledali smo fenomenalno

Izvor: B92, 05.Okt.2013

Trener Radničkog Miroslav Nikolić bio je, očekivano, veoma zadovoljan izdanjem svoje ekipe na startu ABA lige...Kragujevčani su u prvom kolu savladali Cibonu u Zagrebu sa 82:66..."Momci su izgledali fenomenalno, pripremili su se za utakmicu. Imali smo dobar skok, kontrolisali smo utakmicu sve vreme."..„Vrlo...

Nastavak na B92...

Pobednik dana – KK Radnički Kragujevac

Izvor: Sportski Žurnal, 06.Okt.2013, 01:52

Ako je neko sumnjao u kvalitete Kragujevčana oni su ih razuverili već na startu ABA lige. Pobediti Cibonu u gostima nikad nije bilo lako, pa ni sada kad Vukovi više ne predstavljaju strah i trepet.. (FOTO: ABA liga). Za one koji ne znaju, Kragujevčani su to učinili treći put uzastopno! Najpre su...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.