Zvezda engleskih tabloida: Posle Nede i srpska starleta na stranicama stranih medija

Izvor: Svet, 31.Okt.2014, 00:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda engleskih tabloida: Posle Nede i srpska starleta na stranicama stranih medija

Britanski tabloidi Dejli mejl i Miror tokom jučerašnjeg dana preneli su tekst o Soraji Vučelić i njenom druženju s poznatim fudbalerom Barselone Nejmarom da Silvom Santosom.
Naše kolege iz Londona posvetile su mnogo prostora srpskoj starleti, za koju pišu da je san balkanskih muškaraca. Dodelili su joj čak i epitet “prsata brineta“.
Bivša učesnica “Velikog brata>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << u Španiji je provela nekoliko dana, a popularni Brazilac joj je u svemu udovoljavao. Po nju je poslao privatni avion u Milano, a na rastanku je od njega dobila dres, u kome se i slikala.
“Baš ste me obradovali. Divno je kad svetski mediji pišu lepe stvari o Srpkinjama”, kaže Soraja (tekst sa Dejli mejl-a možete pogledati OVDE).
Dejli mejl je, podsetimo, sličan prostor na svojim stranama prošlih nedelja posvetio Nedi Ukraden zbog učešća u šou-programu „Tvoje lice zvuči poznato“ (podsetite se OVDE), ali njihova opčinjenost srpskim ženama nije se završila tu. Pitamo se ko li je sledeći na tapetu.

Izvor: Kurir
Foto: Facebook, Kurir
Pogledaj vesti o: London,   Veliki Brat

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ENGLESKI MEDIJI ODLEPILI ZA SORAJOM: Prsata srpska lepotica zavela Nejmara! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 31.Okt.2014

Popularna starleta se našla u centru pažnje čuvenih tabloida "Daily Mail" i "Mirror" zahvaljujući, kako se navodi, vezi sa brazilskim fudbalskim asom..Malo posle Nede Ukraden, još jedna zvezda sa ovih prostora, Soraja Vučelić, postala je zvezda britanskih tabloida, a tome je kumovala navodna veza...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.