Udaje se „kraljica prstenova“! Severina zaprosila momka?

Izvor: Prva.rs, 12.Avg.2015, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udaje se „kraljica prstenova“! Severina zaprosila momka?

Severina se nije pojavila na na prvom ročištu ponovnog sudskog procesa u vezi sa starateljstvom nad sinom Aleksandrom koji je protiv nje pokrenuo njen bivši partner Milan Popović. Dok su advokati u Opštinskom građanskom sudu u Zagrebu radili, ona je na Instagramu objavila video u kojem roni u bazenu i potpisala ga porukom „No stress“.
Verovatno je time svima htela da da do znanja  sve drži pod kontrolom i da je sigurna u svoje odluke i životne poteze, piše Večernji list.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << /> A tome da u njenom životu nema stresa pridonosi još nešto... Velika ljubav.
Bez obzira na još jedno teško razdoblje koje ju očekuje, zbog sudskog procesa i neprilika koje bi mogao da joj napravi bivši partner, izvori bliski pevačici i porodici njenog mladića kažu da par planira venčanje.
OK, o tome se već uveliko priča u medijima, a akteri napise nisu demantovali. Međutim, Večernji list saznao je da će se svadba odigrati u oktobru, a zvanice pozivnice mogu da očekuju već krajem ovog meseca. Isti izvor tvrdi da je Severina zaprosila Igora.
Severina se, inače, verila već devet puta i zaradila, pomalo zloban, a pomalo duhovit nadimak „kraljica prstenova“. Sada je, čini se, našla pravog, što je potvrdila i u intervjuu za magazin „Hello“ u kojem je izjavila: "Igor je moja ljubav za ceo život." Isto o njoj misli i Igor koji je srpskim medijima svojevremeno rekao: "Ako postoji savršena žena, Severina joj je najbliža. Najlepša stvar je bezuslovno voleti i biti voljen."
Jedno drugo obasipaju komplimentima na društvenim mrežama, prijatelji kažu da su stvoreni jedno za drugo usprkos često spominjanoj razlici u godinama (on je 15 godina mlađi od pevačice koja ima 43)) koja se kod njih, kažu, ne oseća.
Njihovu sreću u srpskom su Storyju komentarisali su i Igorovi roditelji Olja i Dragan Kojić.
– Njihova veza je senzacija i ljudi na to gledaju s čuđenjem, a sve se dogodilo kao grom iz vedra neba. Ni u jednoj milisekundi nismo razmišljali da li bi trebalo da budemo protiv te veze. Uverili smo se u njihovu iskrenu ljubav i u to da je Severina divna majka, žena koja iskreno voli i koju Igor isto tako voli – rekao je Igorov tata Keba, a mama Olja je dodala:
– Spojila ih je dobrota. Kad ih vidim tako zaljubljene, vrate me u našu mladost. Setim se Dragana i mene, one scene dok najsrećniji zajedno pakujemo stvari u isti kofer. Prava ljubav vidi se iz aviona.
Podsetimo, njihova ljubav počela je u februaru ove godine. Upoznali su se na Severininom koncertu u beogradskom Sava centru, na koji je Igora doveo Severinin dugogodišnji prijatelj Edvin Softić, ujedno i dobar prijatelj porodice Kojić.
Da je zaljubljena do ušiju priznala je časopisu „Story“ nakon samo dva meseca veze i tada je ushićeno rekla: „Sada mi se čini da ova ljubav traje ceo život!“
Igora je odmah upoznala s užim krugom prijatelja, ali i sa sinom Aleksandrom s kojim je Igor, sudeći po fotografijama s društvenih mreža, odmah pronašao zajednički jezik.
Kao par prvi put su se u javnosti pojavili u Zagrebu krajem maja na Story Hall of Fame žurki u Gradskoj kafani. Modno usklađeni par te večeri se nije odvajao i otad se više ne skrivaju od medija. Život im se odvija na relaciji Zagreb – Beograd i vreme najčešće provode u porodičnom okruženju.
U Zagrebu u Severininom stanu na Bijeničkoj cesti, a u Beogradu uživaju u prostranoj porodičnoj  kući Kojićevih na Bežanijskoj kosi.
Osim što ga je iznenadila prosidbom, Seve je Igoru priredila još jedno veliko iznenađenje za njegov rođendan. Krajem jula, preko puta njegove porodične kuće, postavila je džambo plakat na kojem je pisalo: "Ljubavi moja, srećan rođendan, volimo te!"
Dirljiva poruka ganula je Igora do suza i sad jedva čeka prvu priliku kojom će Severini uzvratiti.
Senzacionalno poput njihove ljubavi zasigurno će biti i njihovo venčanje.
Iako neki izvori bliski paru kao moguću lokaciju slavlja spominju beogradski Beli dvor, koji često ugošćuje elitu i u kojemu se održavaju glamurozne zabave, Severinin menadžer Tomica Petrović tu informaciju demantuje.
Izvor: večernji list

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.